Ilolan perhe

16.11.2021

Ilolan perhe lähti ensimmäiselle työkaudelleen Kyprokselle kristillisen satelliittitelevisioyhtiön SAT-7:n työyhteyteen maaliskuussa 2020. Sittemmin he ovat siirtyneet Etu-Aasiaan ja jatkavat työtään sieltä käsin. Heillä on vahva media-alan ammattitaito ja työkokemus.

SAT-7:n näkyvyysalueella Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa asuu satoja miljoonia muslimeja, joille satelliittitelevisio on ainoa väylä kuulla evankeliumi ja saada totuudellista tietoa kristinuskosta. Eristyksissä eläville, usein vakavaakin vainoa kohtaaville alueen kristityille SAT-7 on kotiseurakunta ja rohkaisun lähde.

SAT-7:n neljällä eri kanavalla on alueella yhteensä yli 20 miljoonaa katsojaa, ja työ laajenee nopeasti. Ohjelmia lähetetään ympäri vuorokauden arabian, farsin ja turkin kielillä. Monet Suomessakin kristityksi kääntyneistä maahanmuuttajista ovat joko kotiseudullaan, matkansa varrella tai Suomessa saaneet tukea SAT-7:n ohjelmista.

Iloloiden ammattitaito on monipuolisesti käytössä erityisesti turkinkielisen kanavan työssä sekä katsojien kohtaamisessa sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Unsplash/Pawel Czerwinski